torsdag 23 juni 2011

Effektknäcke, annan sort

För inte så länge sedan skrev jag om effektknäcke, en ny sorts hårt bröd som jag ramlade på när jag var och handlade. Gott och nyttigt var det och härom sistens så provade jag en annan sort av brödet. Det med surdeg och quinoa var godare tycker jag, men vad som är gott och inte är så klart en smaksak, så prova gärna båda två. Det är tillverkat av Leksandsbröd och innehåller följande:

fullkornsmjöl
vatten
havrekli
fullkornsvetemjöl
linfrö
havregryn
hirs
druvsocker
jäst
salt

På förpackningen står det under "Effektknäcke" "havrekli & hirs". En liten sak bara: nu när du är nyttig och köper bra bröd, tänk gärna på pålägget så det blir en bra helhet utan konstigheter som du riskerar att stoppa i dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar