torsdag 22 oktober 2009

Hållbar i endast 7 dagar...

Ibland när jag mejlar producenter och ställer frågor om deras produkter så passar jag på att fråga om de skulle kunna tänka sig att förutom det ordinarie sortimentet ta fram en ren produkt som marknadsförs som fri från tillsatser och att det är ett argument i sig som kan locka trots kortare hållbarhetstid eftersom fler och fler blir medvetna om vad de äter och dessutom bryr sig om det.

Det som är lite konstigt är att även om jag får väldigt bra svar i övrigt, så verkar det inte som att man vill svara på eller diskutera just det här. Det är synd eftersom jag tror att det är de som går i bräschen för nyttigare mat är de som kommer att göra de stora vinsterna. De visar framfötterna eftersom de lyssnar på oss och det uppskattar vi konsumenter.

Förhoppningsvis vänder det här inom en tid och man inser att det är ett bra försäljningsargument att lansera en sådan här produkt även om hållbarhetstiden är kortare. Kanske det till och med kan vara ett av de argument man kommer att locka med: Hållbar i endast 7 dagar då varan är fri från tillsatser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar