måndag 3 juni 2013

Gourmetgrillad rostbiff

Det låter gott och det var det, men varför kan man inte hitta grillar och skivad rostbiff utan tillsatser? Eller kan man det? Tipsa i så fall gärna, för jag har inte lyckats hittills, men det är så gott så ibland köper jag det ändå.

Den här sorten som vi åt nu har det här innehållet:

nötinnanlår
naturlig arom
kryddor
salt
sirap
stabiliseringsmedel (E 450)

E 450 framställs syntetiskt ur fosforsyra. Den här tillsatsen ska inte vara något problem hälsomässigt, men jag funderar ändå om den verkligen är nödvändig. Faller skivorna isär annars? Det är ju en muskel och det är kött från innanlår, så den behöver inte tillagas så länge, vilket bör göra att den håller ihop ganska bra ändå. Jag får skicka ett mejl till den här producenten också. Återkommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar