söndag 14 augusti 2011

Jätteostbågarna

I går skrev jag om de stora skruvostbågarna, alltså Cheez twisterz och jag skulle ju fråga en del om innehållet och så här blev mejlet. Det ska verkligen bli spännande att läsa svaret. Jag lägger ut det så fort jag får det.

Hej,

Jag har några frågor angående era stora skruvostbågar. De är följande:

1. Vilken typ av olja är det i? Jag är nämligen noga med att inte äta palmolja om den inte är ekologiskt odlad.
2. De båda färgämnena är utvunna ur frukter. Hur utvinns de och vilka ämnen används vid processen?
3. Det står att det är smak av amerikansk cheddar. Är det bara smak eller finns sådan ost med som smaksättare? Av nyfikenhet så undrar jag även vad skillnaden är på amerikans och annan cheddar. Jag har nämligen aldrig sett den här hemma. Och till sist:
4. Vad är egentligen ostpulver och hur framställs det?

Det blev en del frågor, men jag hoppas att ni har tid att svara. Kanske det skulle vara bra med mer information direkt på påsarna?

Hälsningar Katharina Wallenborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar