torsdag 5 februari 2015

Ekologisk Fettuccine från Garant

Den här pastan har bra smak och bra konsistent och är dessutom ekologisk. Jag gillar ju färsk pasta och det är stor skillnad på den här och den som är torr, även om den också är god. Innehållet är också mycket bra.

Ingredienser:

durumvetemjöl
ägg
20 % vatten

Ja, mer än så här behövs inte alltså och jag funderar över varför det var E 200 i gnocchin, men det hade nog med potatisen att göra, men jag ska kolla på fler gnocchisorter innan jag uttalar mig och påstår att färsk sådan alltid har konserveringsmedel eller surhetsreglerande medel.

Jag gjorde sås med varmrökt regnbågslax och grönsaker till pastan och blandade ihop allt i stekpannan och det blev jättegott. Varmrökt fisk är förresten ett bra alternativ till skinka som "alltid" har tillsatser, men är enkelt att strimla i såsen till pasta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar