onsdag 11 maj 2011

Kantareller på burk

Först och främst: Naturligtvis så köps kantareller helst färska, men om det nu inte finns sådana så får man ta det näst bästa och det blev i det här fallet på burk. Det är trots allt ett tag kvar tills det är säsong. Då skulle man i och för sig kunna vänta, men nu ska jag prova ett nytt recept med svamp och då blev det så här. Med det sagt så vidare till innehållet. Jag har nämligen inte köpt kantareller på burk tidigare, men någon gång ska ju vara den första och nu har jag alltså gjort det. Så här ser innehållet ut:

kantareller inlagda i svag saltlag

Fantastiskt! Inget tillsatt utom lite saltlag. Precis som man vill ha en innehållsförteckning. Sedan finns det ju mycket mer än så att fundera över när man köper något, men det är en bra början. På hemsidan säger man att det är kvalitetsprodukter och då får man hoppas att det är så också. Svampen är konserverad och packad i burk i ett litet familjeföretag som heter Borgens konserver AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar