torsdag 26 november 2015

Mejl till restaurang om tillsatser

Nu har jag mejlat igen till en av mina favoritrestauranger. Vi får väl se om de återkommer. Jag vet verkligen inte varför det är så svårt att få svar på matfrågor och det gäller både fabrikanter och restauranger och så klart butiker. Saken är väl i och för sig att man inte vill prata så mycket om det, men jag är alltid hövlig, precis som jag har skrivit tidigare, så ett svar borde man ändå kunna få tycker jag. Jag är kund och konsument och utan mig och andra som handlar och går ut och äter så får de ju ingen inkomst. Brevet:

Hej

Jag är väldigt intresserad av mat och även av dess innehåll och försöker köpa livsmedel med få tillsatser. Jag tycker också om att gå ut och äta och gärna hos er eftersom maten är så god. Men jag vet inget om innehållet och är lite nyfiken på om ni som restaurang försöker använda ingredienser och livsmedel med få eller inga tillsatser i er mat.

Jag hoppas att ni vill svara på min fråga.

Hälsningar Katharina Wallenborg


Frågar du förresten vad det är i maten när du är ute och äter? Jag gör aldrig det, men jag har i alla fall börjat fråga via mejl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar