söndag 5 mars 2017

Tryffelinnehållet

I förrgår när jag satte mig vid datorn för att jobba så fick jag syn på förpackningen som tryfflarna jag bloggat om hade legat i. Jag vet inte varför jag inte hade kastat den. Ett tecken kanske? Nja, kanske inte riktigt så klart, men jag funderade vidare på innehållet och bestämde mig för att slänga iväg ett mejl till tillverkaren. Man till och med gör reklam på förpackningen att innehållet är både veganskt och glutenfritt, så det i kombination med de tjusiga märkningarna i övrigt borde borga för bättre innehåll. Vi får se vad de säger.

Mitt mejl som jag skickade i förrgår:

Good day! This Christmas I got two sorts of your delicious truffles in present. I truly have enjoyed every piece of it. The other day I read the content though and saw that you use both soy lecithin and glucose syrup. Is it really necessary to use this in such fine chocolate? I have tasted chocolates without any of these ingredients and it has been just as tasty and the texture has been just as good as well, so I know it's possible.

Greetings and a nice week-end, Katharina Wallenborg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar